KREFIMA, LENEN DOE JE BETER BIJ EEN MAKELAAR

Krefima is een marktleider voor kredieten in België die gerealiseerd worden via de vrije krediet en verzekeringsmakelaar.
Krefima maakt het voor u mogelijk om uw krediet aan te vragen zonder bank : zonder-bank.be

Krefima is gespecialiseerd inzake volgende leningen aan particulieren en zelfstandigen :

Wat is Krefima?
Krefima is al meer dan 50 jaar een onafhankelijk kredietverlener met ruim 1500 makelaars over heel België. Met de intussen meer dan 50 jaar ervaring is Krefima uitgeroeid tot een gerenommeerde onderneming binnen de financiële wereld. U zit goed bij Krefima.

Welke leningen kan ik aangaan bij Krefima?

Let op : geld lenen kost ook geld.

1. BudgetPlan

Het budget plan van Krefima is eigenlijk de lening op afbetaling zoals U, de klant, die kent. Krefima omschrijft het BudgetPlan graag als volgt :
Een buitenkansje of iets dringend vervangen zorgt voor mogelijkheden om raad te vragen aan je makelaar. Het is dan ook comfortabel om te beschikken over een degelijk budget om jouw persoonlijke dromen waar te maken, zonder hiervoor noodzakelijk je spaarreserves aan te spreken. Het BudgetPLAN, de lening op afbetaling van Krefima, zorgt ervoor dat je deze plannen kan waarmaken!
Het BudgetPLAN, de persoonlijke lening van Krefima, is een lening op afbetaling, op maat van jouw persoonlijk financieel profiel en heeft een duidelijk afbetalingsplan. Zonder verrassingen; je betaalt per maand een vast bedrag over een vaste looptijd.

2. TravelPlan

Ook voor al uw reisplannen heeft Krefima een oplossing bedacht. Wilt u er op uit trekken binnen de landsgrens of toch liever een tropische reis? Waarvoor u het geld gebruikt speelt geen enkele rol, want wie comfortabel wil reizen en niet constant naar zijn budget wil kijken zit goed met het TravelPLAN, de reislening van Krefima.
Het TravelPLAN, de reislening van Krefima, is een lening op afbetaling, op maat van jouw persoonlijk financieel profiel en heeft een duidelijk afbetalingsplan. Zonder verrassingen; je betaalt per maand een vast bedrag over een vaste looptijd.

3. MovePlan

Een verhuis kan erg veel kosten met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe meubelen, de verhuiswagen en de lift bestellen of enkele ruimtes opnieuw behangen. Het MovePLAN , de verhuislening van Krefima, zorgt voor de nodige middelen om uw verhuis comfortabel te regelen en gespreid alle kosten te betalen.

4. CarPlan

Niets zo handig dan je verplaatsen met een auto. Om de aankoop van uw droomwagen, nieuw of tweedehands, te financieren heeft Krefima het CarPlan bedacht. Natuurlijk is het belangrijk om verder te denken dan enkel de kostprijs van de wagen. Reken best ook de extra kosten: inschrijvingstaksen, winterbanden, autoverzekering... Want CarPLAN, de autofinanciering van Krefima, zorgt voor de nodige middelen om ook die extra kosten te dekken.

Waarvoor kan ik nog terecht bij Krefima?

hypothecair krediet :
Als u plannen hebt voor de aankoop, de bouw of verbouwing van een woning kan u hiervoor ook terecht bij Krefima. Uiteraard is dit een belangrijke beslissing die jarenlange invloed op uw leven zal hebben. Daarom is het belangrijk om hierover te praten met uw Krefima adviseur die steeds zal proberen om een oplossing uit te werken die aansluit bij uw financiële situatie.

KREFIMA, DE FINANCIELE OPLOSSING VOOR UW PROJECTEN

Let op, geld lenen kost ook geld.