Alles over lenen.

Online lenen was nooit zo eenvoudig. Vraag snel uw krediet aan.

Lenen, wat is dat? Waar begin ik aan?

U hoorde ongetwijfeld al erg veel over lenen en alles wat daarbij komt kijken. Of deze informatie al dan niet correct was, laten we in het midden. Wij schetsen kort voor u een correct beeld over geld lenen en wat het precies inhoudt.
Lenen kan men als volgt eenvoudig samenvatten: een lening is een overeengekomen geldbedrag dat door een financiële instelling verstrekt wordt aan de lener tegen een rentevoet. Deze rentevoet kan vast of variabel zijn. De lener in kwestie dient het geleende bedrag, met daarbovenop de intrest, terug te betalen. Het terug te betalen bedrag zal dus altijd meer bedragen dan het geleende bedrag. Deze overeenkomst wordt enkel gesloten mits wederzijdse instemming.

Geld op uw rekening voor alle doeleinden!

Een mooie reis die je altijd al wilde maken, de aanleg van een nieuwe tuin, de aankoop van een tweedehandswagen of misschien wilt u wel in het huwelijksbootje stappen? U kan het zo gek niet bedenken of u hebt de mogelijkheid om hier een lening aan te gaan naar uw wens. Zonder-bank.be biedt verschillende leningen aan, u vindt hier dus ongetwijfeld de lening die bij u past. Overloop in alle rust onze leningen zodat u juist kiest.

Doe uw online aanvraag hier

Onze leningen.

Wij bieden verschillende leningen aan. Dit is maar meer dan logisch aangezien het profiel van elke klant verschillend is. Bovendien heeft niet elke klant hetzelfde doel voor ogen. Daarom passen wij onze service zodanig aan dat deze perfect aansluit bij het persoonlijke profiel van onze klant en de daarbij horende financiële situatie.

1. Persoonlijke lening* of lening op afbetaling

Een persoonlijke lening is een lening tussen € 5000,- en € 80000,- waarbij u vrij kunt beschikken over het geld. U kan dus kiezen waarvoor u het geld gebruikt. Wat deze lening zo geschikt voor u maakt, is dat u in alles discretie kan lenen voor al uw persoonlijke uitgaven te financieren. Kortom; discretie en zeer betrouwbaar.

2. Hypotheek en hypotheek 115%

Een hypotheek is een krediet met als hoofddoel, de verwerving van een woning. Voor dit soort kredieten kunnen wij u de laagste tarieven aanbieden voor kredietaanvragen waarbij uw geen of bijna geen eigen inbreng in de aankoop doet.
Een hypotheek waarbij u geen enkele eigen inbreng doet; maar waarbij wij u ook de notaris- en registratiekosten lenen noemen we een hypotheek 115%

3. Groeperen van leningen

Indien u meerdere kredieten in omloop heeft; dan kunnen wij eventueel uw kredieten samenvoegen tot een nieuw, groter krediet. Dit kan gebeuren om uw maandaflossing te verlagen.
Het hergroeperen van leningen en kredieten is mogelijk in de vorm van een hypothecaire hergroepering; met als enige doel : het behoud van uw woning.
Heeft u meerdere leningen, kredieten of andere schulden en facturen? En bent u eigenaar van uw woning?
Dan is het mogelijk een hypothecaire hergroepering aan te vragen.
Hiertoe volstaat het om het aanvraagformulier hier op zonder-bank.be in te vullen.
Wij doen de rest.

4. Autolening

Droomt u van een prachtige wagen voor de deur? Of wilt u een degelijke occasie op de kop tikken? Maak dan gebruik van onze autolening. Dit is een lening specifiek voor de aankoop van een wagen, nieuw of tweedehands.

Doe uw online aanvraag hier nu

Geld lenen

U wenst geld te lenen voor de plannen die u hebt?

Vul het aanvraagformulier hier online in en ontvang uw akkoord binnen de 2 uur. http://www.zonder-bank.be/vraag-uw-lening-aan

Let op : geld lenen kost ook geld.

* Valt onder het wettelijk stelsel van lening op afbetaling.