Geld lenen : online en eenvoudig.

Online lenen was nooit zo eenvoudig. Vraag snel uw krediet aan.

Lening op afbetaling

Bij uitstek de belangrijkste vorm van geld lenen is uiteraard de lening op afbetaling. Met de lening op afbetaling leent u tegen een vast rentepercentage en een vast maandbedrag.
Het voordeel van de lening op afbetaling is dat u vooraf weet waar u aan toe bent, het is een zeer overzichtelijke vorm van lenen. U leent dus een som geld waarover u vrij beschikt. Verder leent u tegen een vast bedrag en een vaste maandtermijn. U betaalt iedere maand rente en aflossing. Natuurlijk zijn er nog meer vormen van geld lenen.
Bij de lening op afbetaling krijgt u niet te maken met een stijgende rente omdat de rente voor u is vastgezet, u hoeft u dus geen zorgen te maken over de rente, want deze is zoals reeds gezegd, vast voor de ganse duurtijd van het krediet. U heeft hierdoor echt absolute zekerheid. Belangrijk is om de looptijd van uw krediet af te stemmen op de verwachte levensduur van hetgeen waar u de lening voor aangaat.

Weet u niet welke vorm van lenen geschikt is voor u?

Wel, dan illustreren wij dit aan de hand van een eenvoudig voorbeeld. U wilt een nieuwe of occasie wagen kopen en veronderstelt dat u deze wagen voor 4 jaar zal houden. Dan sluit u een autolening voor 4 jaar af.

Doe uw online aanvraag hier

Geld lenen

U wenst geld te lenen voor de plannen die u hebt?

Vul het aanvraagformulier hier on line in en ontvang uw akkoord binnen de 2 uur.

Let op : geld lenen kost ook geld.