Groeperen van kredieten

Indien u meerdere kredieten in omloop heeft; dan kunnen wij eventueel uw kredieten samenvoegen tot een nieuw, groter krediet. Dit kan gebeuren om uw maandaflossing te verlagen.

Hypotheken en Hypotheek 115%

Een hypotheek is een krediet met als hoofddoel, de verwerving van een woning. Voor dit soort kredieten kunnen wij u de laagste tarieven aanbieden voor kredietaanvragen waarbij uw geen of bijna geen eigen inbreng in de aankoop doet.
Een hypotheek waarbij u geen enkele eigen inbreng doet; maar waarbij wij u ook de notaris- en registratiekosten lenen noemen we een hypotheek 115%;

Lening op afbetaling voor gelijk welk doel

Een lening op “afbetaling is een lening” , wettelijk gereglementeerd; waarbij een een som ter beschikking krijgt; in één keer op uw rekening; en u betaald deze lening helemaal af met maandelijkse afbetalingen.
In de volksmond noemen we deze lening ook “persoonlijke lening”.

Uw lening is geweigerd bij uw bank

Indien uw leningaanvraag bij uw bank geweigerd is, dan kunt u uw lening toch bij ons aanvragen. Om uw krediet te beoordelen kijken wij vooral naar uw budget, de stabiliteit van uw job en uw inkomsten; en ook of u geen achterstand heeft met bestaande leningen.

Bent u op de zwarte lijst van de Nationale Bank? Dan zal een krediet quasi zeker geweigerd worden.

Enkel ingeval van een hypothecaire waarborg kan uw kredietaanvraag dan nog bekeken worden?

De bank verkoopt uw huis; en niemand helpt u

Heeft u problemen met de terugbetaling van uw leningen; en bent u op de zwarte lijst gemeld; dan kan het zijn dat de bank overgaat tot de verkoop van uw woning.

Bankbeslag; gedwongen openbare verkoop!

Het ergste is dat u uw woning moet verlaten; maar vaak wordt de woning bij openbare verkoop ook stevig onder de prijs verkocht.
Ook in deze gevallen van problemen kunt u bij ons een krediet met hypothecaire waarborg aanvragen.

Let op, geld lenen kost ook geld.