Kredietopening? Een goed idee!

Bij Zonder-bank. be weten we maar al te goed waarover we spreken bij een kredietopening, daarom kunnen we verzekeren dat een kredietopening een goed idee is als u er nog geen enkele hebt.
U als consument kiest een som geld die u op uw rekening wenst en wij doen er alles aan deze zo snel mogelijk ter beschikking te stellen.
U kunt nadien vrij over het geld beschikken en besteden volgens uw wens.

 

Doe hier uw leningaanvraag

AANVRAAG LENING

 
 
 


Verwante termen:
Kredietgever, lenen, geld, kredietnemer, kredietlijn, persoonlijke lening, snel online lenen, lening op afbetaling, krediet, krediet online, geld op mijn rekening, vandaag geld lenen

 
 
 

Let op, geld lenen kost ook geld.

 
Snel blijft natuurlijk relatief, het betekent dat de verwerking en betaling van uw lening zeker enkele dagen zal duren. Daarnaast zullen wij er altijd op toezien dat we u een krediet toestaan aangepast aan uw persoonlijke en financiële toestand zodat uw financiële zekerheid gewaarborgd blijft.
 
Een kredietopening is een lening op afbetaling waarbij u maandelijks, gedurende een bepaalde periode, een som dient terug te betalen.

De meeste kredietopeningen zijn verbonden aan uw lopende rekening bij de bank of aan een kredietkaart.
Wij raden u aan om maximaal 1 kredietopening aan te gaan. Immers; de tarieven zijn veel te hoog; en het grote nadeel is dat u bij een kredietopening eigenlijk , in de feiten; enkel de interesten terugbetaald.
Voor een consument raden wij dan ook liever de "lening op afbetaling" aan : 1 duidelijk bedrag, met vaste maandaflossing; en vooral : er komt tenminste een einde aan de lening.

Let op : kredietopeningen zijn volgens ons een gevaarlijke kredietvorm als u er meerdere hebt.