Wat is een lening op afbetaling?

Een lening op afbetaling is een lening waarbij u als consument een som geld op uw rekening gestort krijgt.
U kunt vrij over dit geld beschikken en besteden volgens uw persoonlijke noden.

Bent u van plan een lening op afbetaling aan te gaan bij Zonder-bank? Dit kunnen wij uiteraard alleen maar aanmoedigen. Bij Zonder-bank kunt u steeds erg snel geld lenen door onze efficiënte werkmethode waarbij u online uw aanvraag doet om geld te lenen.

Eigenlijk heb je in België 3 soorten leningen en kredieten voor consumenten :

* de Lening op Afbetaling ; ook wel de persoonlijke lening genoemd
* het Hypothecaire Krediet, met als hoofddoel het aankopen of verbouwen van een woning (het verwerven of beschermen van zakelijke onroerende rechten)
* de Kredietopening : dat zijn dan de kredietkaarten ed : de Kredietopening is een zeer dure vorm van krediet, en eigenlijk niet altijd geschikt voor een consument

Wij bij zonder-bank.be bemiddelen in deze 3 soorten vormen van krediet.

Wel zijn wij de mening toegedaan dat de derde vorm van krediet (de Kredietopening); eigenlijk niet geschikt is voor particulieren.
Een Kredietopening is wel geschikt voor zelfstandigen of bedrijven; het is immers een soort "kaskrediet".

Bent u geïnteresseerd in een Lening op Afbetaling of Hypotheek? Doe dan de aanvraag om geld te lenen hier online.

Doe hier uw leningaanvraag

AANVRAAG LENING

Verwante termen:
Geld lenen, online lenen, snel geld lenen, persoonlijke lening, krediet, autolening, geld op mijn rekening, geld, lenen, lening, vandaag geld lenen, online geld lenen

 
 
 
Snel blijft natuurlijk relatief, het betekent dat de verwerking en betaling van uw lening in totaal zeker enkele dagen zal duren.
Daarnaast zullen wij er altijd op toezien dat we u een krediet toestaan aangepast aan uw persoonlijke en financiële toestand zodat uw financiële zekerheid gewaarborgd blijft.

Een lening op afbetaling is een lening waarbij u maandelijks, gedurende een bepaalde periode, een som dient terug te betalen.