Lenen als u op de zwarte lijst staat.

U staat door omstandigheden op de zwarte lijst en wordt bij elke bank geweigerd? Welkom bij Zonder-bank.be.

Wij geloven dat iedereen een tweede kans verdient en hebben daarom een formule uitgewerkt die het mogelijk maakt om er financieel bovenop te raken ook al staat u op de zwarte lijst.
Hoe gaat dit in zijn werk?
Er wordt natuurlijk gekeken naar uw huidige financiële situatie, want op basis daarvan wordt er een nieuw plan gemaakt. Er is slechts 1 voorwaarde: u kunt enkel lenen als u op de zwarte lijst staat wanneer u eigenaar bent van uw woning.
Maw; om uw woning veilig te stellen kan een hypothecaire gewaarborgd krediet u misschien uit de problemen helpen.
We spreken hier over een 'hypothecaire krediet'.

Voor meer informatie belt u gerust ons kantoor in Schaarbeek.

 


Doe hier uw leningaanvraag

AANVRAAG LENING

 
 
 

Verwante termen:
Geld lenen zwarte lijst, zwarte lijst lenen, lenen vandaag, snel geld lenen, persoonlijke lening, lening op afbetaling, leen geld, lening, krediet, lenen, KredietPartner, vandaag lenen, geld lenen met schulden, in het rood, nu lenen, snel geld nodig

 
 
 

Let op, geld lenen kost ook geld.

 
Snel blijft natuurlijk relatief, het betekent dat de verwerking en betaling van uw lening zeker enkele dagen zal duren. Daarnaast zullen wij er altijd op toezien dat we u een krediet toestaan aangepast aan uw persoonlijke en financiële toestand zodat uw financiële zekerheid gewaarborgd blijft.
 
Lenen wanneer u op de zwarte lijst staat is wettelijk gezien onmogelijk. Er zijn echter wel mogelijkheden wanneer u zelfstandig bent of wanneer u eigenaar bent van uw huis in de vorm van een hypothecair krediet.