Wat is een minilening?

Een minilening is een lening voor een relatief klein bedrag. Bij een minilening denken we aan bedragen tussen de €5001 en €6000. Een minilening is geschikt voor het aflossen van kleine schulden of voor de financieren van een goed/dienst.

Waar kan ik een minilening afsluiten?

Niet elke kredietgever biedt een minilening aan. Om te kijken wat mogelijk is moet u zeker eens kijken op onderstaande link 'lening aanvragen'. Hier kunt u uw lening simuleren.

 

Doe hier uw leningaanvraag

AANVRAAG LENING

 
 
 


Verwante termen:
Kleine som geld lenen, kleine lening, klein bedrag lenen, online minilening, persoonlijke lening, lening op afbetaling, minilening, lenen, lening, krediet online, geld online

 
 
 
Snel blijft natuurlijk relatief, het betekent dat de verwerking en betaling van uw lening in totaal zeker enkele dagen zal duren.
Daarnaast zullen wij er altijd op toezien dat we u een krediet toestaan aangepast aan uw persoonlijke en financiële toestand zodat uw financiële zekerheid gewaarborgd blijft.

Een minilening is een "lening op afbetaling" waarbij u maandelijks, gedurende een bepaalde periode, een som dient terug te betalen.