De bank verkoopt uw huis of huis en niemand helpt

Heeft u problemen met de terugbetaling van uw leningen; en bent u op de zwarte lijst gemeld; dan kan het zijn dat de bank overgaat tot de verkoop van uw woning.

Bankbeslag; gedwongen openbare verkoop!

Het ergste is dat u uw woning moet verlaten; maar vaak wordt de woning bij openbare verkoop ook stevig onder de prijs verkocht.
Ook in deze gevallen van problemen kunt u bij ons een krediet met hypothecaire waarborg aanvragen.

AANVRAAG LENING

Voor deze moeilijke situaties, waarbij u het risico loopt uit uw huis gezet te worden; gaan wij waarschijnlijk het verst van alle kredietspelers op de markt.
Aan welke voorwaarden moet je dan voldoen ?
1) U bent eigenaar van een woning of appartement.
2) U wenst absoluut in de woning te blijven wonen. (immers, soms is het ook een optie om de woning goed te verkopen en van nul te herbeginnen, dan heeft u ons niet nodig)
3) De som van al uw leningen samen is maximum 70% van de waarde van uw woning.

AANVRAAG LENING

Nood aan advies hiervoor? Vul het aanvraagformulier in met al uw gegevens; en wij doen de rest.
Of..stuur direkt een email naar : verkoopterughuur-venterelouer@busmail.net

AANVRAAG LENING

Mijn huis wordt verkocht, en ik wil toch in mijn huis blijven wonen.

Indien u een achterstand hebt met uw hypothecaire lening is het uiteraard mogelijk dat de bank beslag legt op uw woning.
Dan wordt er een procedure opgestart om het huis te verkopen; hetzij onderhands, hetzij openbaar.
Soms is dit misschien een oplossing voor u. Uw schulden zullen wellicht helemaal terugbetaald worden; en u bent vrij van schulden.

Maar wat als u toch wil blijven wonen in dit huis? Of stel u voor dat de woning niet van u is maar van uw ouders of schoonouders. Kortom : u wil niet dat het huis verkocht wordt.
Misschien heb ik dan een oplossing voor u. U kunt namelijk uw huis ook verkopen en het zelf terughuren, om het later terug te kopen.
U verkoopt het huis aan een belegger, mét een terugkoop optie. Dit betekent dat u de woning later kunt terugkopen indien u dit wenst. Ondertussen betaalt u een normale huurprijs; en uw schulden worden direkt terugbetaald.

AANVRAAG LENING

Kortom :
* uw schulden terugbetaald
* u blijft wonen
* u kunt de woning later zelf terugkopen aan een vooraf bepaalde waarde
* direkt een som geld in de hand indien gewenst en mogelijk
*U moet niet verhuizen en betaalt een matige huur

Wenst u hierover meer te weten : stuur een e-mail naar onderstaand e-mail adres. Wij zullen uw gegevens doorgeven aan een gespecialiseerde beleggings-firma die u een voorstel kan doen.
Men zal u géén lening voorstellen!!!
verkoopterughuur-venterelouer@busmail.net

Mevrouw T en Mijnheer A 56j en 54j uit Oud Heverlee. Mevrouw C : "Wij hebben in het verleden veel te veel schulden aangegaan; onze fout natuurlijk; en mijn ouders hadden hun huis in borg gezet. Wij stonden op de zwarte lijst en de openbare verkoopdatum was al vastgelegd door de bank. Mijn ouders van 80j en 81j zouden uit hun huis gezet worden. Erger nog; de overburen waren al komen kijken om de woning te kopen voor hun zoon. Niemand kon ons helpen. We moesten nochtans maar 105.000€ hebben voor een woning van 289.000€ waarde, en we hadden voldoende inkomsten. Maar door de zwarte lijst ging dat niet. Net op tijd zagen we de informatie van mijnheer Boesmans op het internet; 3 weken voor de openbare verkoop zou doorgaan, kwam hij de eerste keer langs. En 3 dagen voor de openbare verkoop was alles in orde. Dat is nu al 2 jaar geleden; en mijn ouders leven nog steeds gelukkig in hun eigen huis; een huis van de Kleine Landeigendom."

Mevrouw G, alleenstaand, 60j oud uit Nijvel: "De bank had de procedure voor de verkoop van mijn woning opgestart; en de woning zou over 5 maanden openbaar verkocht worden. Ik had slechts 70.000€ schulden voor een woning van 180.000€ waarde. En ik woonde daar al mijn ganse leven. Niemand wou mij geld lenen. Maar dankzij dhr Boesmans heb ik een oplossing gevonden voor mijn woning. Nu betaal ik een huur die ik makkelijk kan betalen; en later koopt mijn nichtje de woning terug."

Mijnheer en mevrouw G en M uit Hasselt: Onze woning van 250.000€ waarin ook onze moeder woont ging verkocht worden voor een lening van slechts 40.000€. Niemand wou ons geld lenen omdat we op de zwarte lijst stonden door een stom voorval. Maar mijnheer Boesmans heeft ons geholpen. Over 18 maanden; als we niet meer op de zwarte lijst staan, kopen we de woning terug met een goedkope hypotheek lening van 40.000€; die we dan zelfs van onze belastingen kunnen aftrekken."

Mijnheer P uit Luik : Ik ben bijna 70 jaar en ik had door de schuld van mijn marokaanse vrouw problemen. Niemand wou mij nog geld lenen. Ik had maar 145.000€ nodig voor een waarde van de woning van 275.000€. Maar mijnheer Boesmans heeft mij geholpen. Nu kan mijn zoon als hij meerderjarig is , mijn geliefde woning terugkopen. Ondertussen kan ik blijven wonen en betaal ik een huurgeld dat ik makkelijk kan betalen van mijn pensioen."

Mijnheer B en mevrouw C uit Burcht waren ook in problemen. Hun kinderen zijn al volwassen en ze wonen al 25 jaar in hun woning. "Mevrouw C : Door mijn vergetelheid had ik de Cofidis lening niet op tijd betaald. Doordat we op de zwarte lijst stonden voor een klein bedragje; wou niemand ons nog geld lenen. Onze woning was nochtans 50% meer waard dan we moesten lenen. Maar mijnheer Boesmans heeft ons gered. We betalen nu een matige huur; en over 24 maanden kopen we de woning terug met een goedkope hypotheeklening; die we dan nog eens van onze belastingen kunnen aftrekken."

Mevrouw S uit Werchter, 61j : "Mijn man is vorig jaar overleden, en we hadden geen enkele lening. We hadden een goed leven; mijn man en ik. Op zijn sterfbed hebben we ons huwelijkscontract nog veranderd; onze 4 kinderen zouden de woning niet kunnen verkopen. Maar mijn kinderen kijken zelfs niet meer naar mij om; ik zie hen nooit. Ze willen mij zelfs laten kolokeren. Met mijn pensioentje van 1090€ per maand kan ik niet veel doen. Ondanks dat ik een woning heb van 256.000€ schattingswaarde wil niemand mij geld lenen. Maar dankzij mijnheer Boesmans heb ik nu een grote som op mijn rekening en kan ik goed leven. En bovendien kan ik blijven wonen in de woning waar mijn man nog zo hard in gewerkt heeft."

http://www.zonder-bank.be/de_bank_verkoopt_uw_huis_en_niemand_helpt_u
http://www.zonder-bank.be/gedwongen-openbare-verkoop-procedure-stoppen
http://www.zonder-bank.be/zwarte-lijst-nationale-bank-zonder-borg
http://www.zonder-bank.be/openbare-verkoop-woning-huis
http://www.zonder-bank.be/lenen-zonder-bank

AANVRAAG LENING

Let op, geld lenen kost ook geld.