Geweigerd bij uw bank of u wenst de lening of krediet niet aan uw bank te vragen.

Indien uw leningaanvraag bij uw bank geweigerd is, dan kunt u uw lening toch bij ons aanvragen, bij zonder-bank. Om uw krediet te beoordelen kijken wij vooral naar uw budget, de stabiliteit van uw job en uw inkomsten; en ook of u geen achterstand heeft met bestaande leningen.
Vaak worden leningsaanvragen bij de traditionele banken gewoon geweigerd omdat u of uw familie daar geen (goede) klanten zijn; Vaak ook is het personeel van het bankkantoor niet echt geinteresseerd in gewone, eenvoudige leningen; daarom kunt u misschien wel lenen bij zonder-bank.

Waarom zou zonder-bank mijn lening wel goedkeuren als de gewone banken niet geïnteresseerd zijn in mij?
Wel , één van de redenen zou de solvabiliteitsnormen van de banken kunnen zijn. Sinds de kredietcrisis van 2008; moeten de banken aan steeds meer voorwaarden voldoen om leningen en kredieten toe te kennen.
Dit is zo beslist omdat de banken , deposito's van spaarders beheren; hetgeen wij bij zonder-bank niet doen. Wij bij zonder-bank moeten dan ook geen rekening houden met die ratio's.

Wij bij zonder-bank zullen; net als elke zorvuldige kredietverstrekker voorzichtig tewerk gaan om u niet in de problemen te brengen. Wel; zullen wij bij zonder-bank meer tijd besteden aan de analyse van uw kredietaanvraag.

Wij bij zonder-bank zullen meer moeite doen. Daarom; vul alle gegeven zo goed mogelijk in op het aanvraagformulier; zodat wij goed geïnformeerd zijn; en u het best passende krediet of de best passend lening kunnen aanbieden.

En ja; soms moeten wij bij zonder-bank; een lening weigeren. Of moeten wij u vragen om nog een tijdje te wachten om een nieuwe lening of een nieuw krediet aan te vragen.
Bij ons zonder-bank.be bent u welkom ; wij zijn immers gespecialiseerd in leningen op afbetaling en hypothecaire gewaarborgde kredieten voor consumenten en zelfstandigen.

Ook voor uw hypothecaire herfinancieringen bent u bij ons op de juiste plaats.

Bent u op de zwarte lijst van de Nationale Bank? Dan zal een krediet quasi zeker geweigerd worden.

Enkel in geval van een hypothecaire waarborg kan uw kredietaanvraag dan nog bekeken worden?

Let op, geld lenen kost ook geld..