Zwarte lijst nationale bank

Gelieve uw aanvraag in dit geval via onze site te doen, en niet telefonisch.
Ik weet het, je wil je situatie uitleggen; maar om een lening te beoordelen hebben we eigenlijk al uw gegevens nodig.
Ben je door de fout van je bank op de zwarte lijst geraakt; neem dan direkt contact op met die bank : immers, als het om een administratieve vergissing gaat, dan zal de bank dat wel snel kunnen corrigeren.

"Klik hieronder en doe uw aanvraag nu direkt"

http://www.zonder-bank.be/vraag-uw-lening-aan/?b_source=ZBNL&b_campaign=...

Een lening bekomen als je op de zwarte lijst staat is niet eenvoudig; eigenlijk bijna onmogelijk
De redenen daarvoor zijn veelvuldig :

=> Als je op de zwarte lijst bent is het waarschijnlijk zo dat je het nog steeds moeilijk hebt om uw maandelijkse verplichtingen correct af te lossen
=> Waarschijnlijk heb je loonbeslag
=> Waarschijnlijk zijn er na een tijdje meerdere schuldeisers die je "aanvallen" met procedures én vooral ; met extra kosten en boete-intresten : het wordt steeds erger
=> En er is de wet. De wet laat het niet toe om nog krediet te geven aan mensen die met een lening op de zwarte lijst van de Nationale Bank staan.
De wet wil hiermee mensen beschermen die steeds maar meer schulden te maken in de hoop uit de problemen te raken; maar juist daardoor kom je natuurlijk nog meer in de problemen.

IS ER TOCH HOOP,,
=> Er is wel een kans om een krediet of lening aan te vragen en ook te bekomen : dat is als u eigenaar bent van uw woning; en er genoeg waarde over is om een HYPOTHECAIR krediet aan te vragen

http://www.zonder-bank.be/de_bank_verkoopt_uw_huis_en_niemand_helpt_u
http://www.zonder-bank.be/gedwongen-openbare-verkoop-procedure-stoppen
http://www.zonder-bank.be/zwarte-lijst-nationale-bank-zonder-borg
http://www.zonder-bank.be/openbare-verkoop-woning-huis
http://www.zonder-bank.be/lenen-zonder-bank

LET OP , GELD LENEN KOST OOK GELD

 
 
 
Snel blijft natuurlijk relatief, het betekent dat de verwerking en betaling van uw lening in totaal zeker enkele dagen zal duren.
Daarnaast zullen wij er altijd op toezien dat we u een krediet toestaan aangepast aan uw persoonlijke en financiële toestand zodat uw financiële zekerheid gewaarborgd blijft.

Lenen wanneer u op de zwarte lijst staat is wettelijk gezien onmogelijk. Er zijn echter wel mogelijkheden wanneer u zelfstandig bent of wanneer u eigenaar bent van uw huis in de vorm van een hypothecaire lening

Als u eigenaar bent van de woning; en al uw schulden samen bedragen minder dan 60% van de gedwongen waarde van de woning; dan is er zowiezo een financiële oplossing bespreekbaar.