Staat u op de zwarte lijst en wil koste wat het kost een tweede kans? Dan zorgen wij heel misschien voor licht aan het einde van de tunnel.

Welke voorwaarden zijn er om te lenen als ik op de zwarte lijst sta?

Als u op de zwarte lijst staat en toch geld wil lenen, wordt u al snel bij veel banken de laan uitgestuurd. Bij zonder-bank.be is dit enigzins anders.
Wanneer u eigenaar bent van uw huis kan dit veel deuren openen. Zo kunnen wij er voor zorgen dat u een tweede kans krijgt om uw financiële toestand weer volledig onder controle te krijgen.
 
U zult dankzij deze tweede kans :
 
• uw financiële situatie weer helemaal in eigen handen nemen mist U als klant zelf van goede wil bent.

• U zult waarschijnlijk een kleiner maandelijks bedrag aflossen dan voordien.

• Uw algemene levensomstandigheden zullen er op vooruit gaan dankzij deze financiële ademruimte.

 

Doe hier uw leningaanvraag

AANVRAAG LENING

 
 
 
Wij zullen u enkel een gepast voorstel doen; indien we van mening zijn dat dit voor u een voordeel kan zijn.
Let op, geld lenen kost ook geld.

Verwante zoektermen:
Geld op mijn rekening met schulden, geld lenen met schulden, lenen met schulden, lenen zwarte lijst, lenen met schulden, lenen tweede kans

 
 
 
Snel blijft natuurlijk relatief, het betekent dat de verwerking en betaling van uw lening in totaal zeker enkele dagen zal duren.
Daarnaast zullen wij er altijd op toezien dat we u een krediet toestaan aangepast aan uw persoonlijke en financiële toestand zodat uw financiële zekerheid gewaarborgd blijft.

Lenen wanneer u op de zwarte lijst staat is wettelijk gezien onmogelijk. Er zijn echter wel mogelijkheden wanneer u zelfstandig bent of wanneer u eigenaar bent van uw huis in de vorm van een hypothecaire gewaarborgd krediet.
De wet verbiedt een lening op afbetaling voor mensen met een zwarte lijst melding indien u meer dan 1.000€ uitstaande schuld hebt.

Een leningaanvraag is dan ook eerder uitzondering dan regel als je al op de zwarte lijst staat.

Let op, geld lenen kost ook geld.